bmw service

changoe diagnostics

Changoe Diagnostics is een partner van Zaan Garage die samenwerkt om BMW’s te onderhouden en repareren. Niet alleen motorisch maar ook alle elektronica.

BMW en MINI ondersteuning

BMW & MINI ondersteuning. Diagnose, Codering, Retrofits, Programmeren en reparaties.

Diagnose

Diagnose van een BMW of MINI word gedaan met de originele software van BMW. Dit is een uitgebreid systeem waardoor wij een beter beeld kunnen krijgen van wat er precies aan de hand is. Storingen kunnen soms heel complex zijn, maar door de ruime ervaring met BMW kunnen wij snel uw auto terug op de weg krijgen.

Aankoop keuring

Heeft  u een BMW op het oog maar heeft u toch liever een goede controle voordat u de aankoop doet? Dan kun u bij ons terecht om uw BMW volledig na te laten kijken. Wij kijken niet alleen naar de huidige staat van de auto maar hebben ook toegang tot de historie van de onderhoud/reparaties. * Vraag het altijd eerst vantevoren aan bij de verkoper of het mogelijk is om een Aankoop check te laten doen.

DME/DDE Clonen of Chiptuning

BMW en MINI ECU ondersteuning. Als een ecu niet eerder open is geweest dan kan het nog hersteld worden. Hierdoor is het niet nodig om meteen een nieuwe ecu te kopen.

Retrofit

Achteraf opties toevoegen aan de BMW of MINI. LED verlichting rond het climate control paneel of een grotere navigatie scherm. Het zijn leuke opties om de auto van meer luxe te voorzien.